Para Pengikut :)

Tuesday, June 7, 2011

Fatin Liyana Ada Kimia Dengan Shaofie


"You look Familiar"

Itu comes dari mulut FL when we first meet. Ok, itu sangat tak romantik. Haha. Sebab aku tak tegur dia dulu. Tapi seperti entry meroyan aku yang lepas-lepas, we still have a chemistry. Nak tahu? Jom.

Malu-malu kucing.

Aku bercakap, dia mendengar.

Dia bercakap, Aku pulak dengar.


Sweet kan?
Tapi, kalau once dia bercakap, pergh.
Lunak merdu..

Sampai aku tertidur.



Lagi sweetkan aku tidur? =.="


Suka tengok FL? Jom like ;)

11 Babel:

~ i K i N ~ said...

woot woot!
die dah mule dahhhhh...
HAHA!

+d.O.Y.A.h+ said...

keapa dlm ni nampak tak comey. :P

Rozuan Ismail said...

amboi,seronok dapat lepak ngan fatin liyana ye.hoho

sherah said...

hahaha kau ni payah!hahaha kemain lagi XD berebut le dgn si faiz tu ha hahahaa.

aku nak jugaakk kau tugu le entry aku XD

weyy aku tdelete gambor yg ko email tu :(

Faiz Tapit said...

hoi! ni nak gaduh ni

Kembang Perawan 3288 said...

:)

efa nur said...

w0ooww..mcm syokk jew.. :D

milimilo said...

alahaiiii. FL mmg ohsem :D

SoLy SoLicious said...

amboi2...

Aisumi Chan Kawa'i said...

ehem..ehem.. hehee..

Aisumi Chan Kawa'i said...

ehem..ehem.. hehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...