Para Pengikut :)

Saturday, November 7, 2009

ah,sepupu!

baca dancing fingers dengan si kidota sunshine,bercerita bagai untuk berjumpa sepupu-sepupu nya,,aku harap aku lah dimaksudkannya.gila perasan.sudah lama aku tak jumpa mereka,kalau tak silap hari raya untuk si kidota tetapi tidak sempat berjumpa si dancing kerana pulang lebih awal dari aku pulang ke rumah,,pembaca tak paham,tak ape,biar mereka sahaja yang paham.ok, si sepupu yang lagi sorang itu,,ala,, yang tinggal berhampiran rumah aku itu,,haa,,dier la yang paling lama menunggu kita-kita semua.harap dapat berjumpa betul-betul dengan mereka.menunggu semua cuti yang panjang.maaf kalau melalut tetapi ini lumrahnya kerana aku memang merindui mereka.si jakarta itu pon sama,rindu rindu rindu,itu saja perbualan kami ketika ber'ym',tiada perkara lain.si seri iskandar itu dengar kata sudah habis peperiksaannya,sudah pastu membalas dendam tidur di rumah,tak apa,.rancang satu tarikh,sudah pasti kita meronggeng.jika si kidota terbaca, mahupun si dancing,si jakarta ohh si seri iskandar juga,singgah la bergusip iyea,mereka pasti tidak percaya aku sudah mengemaskini diary busuk ini,,

keluar~

6 Babel:

hunnyawyn said...

im not gossiping okayh, :D:D
hahaha~
yups, surely maksudkan sopy..
dan lain2, lalalala~
XD
jakarta jum!!!!

Shaofie said...

huh??
jakarta??
mm,,midvalley sudaa..
huakakaka..

cerita oleh emy said...

haha.. ntah sopy.. jakarta jom..

Shaofie said...

ok,
sume kena taja aku,,
tgh sengkek nih,,
mahal wooo jakarta,,
igt cm tol ke 250rm je??
huakakkakaka

cerita oleh emy said...

250 rupiah je.. haha..
masing2 tgh segkek la ni

hunnyawyn said...

haha. sudah di usha. pegi balik jakarta jek dah makan dalam rm300 hengget. equally to 900 ribu rupiah kot. gilakkk!!!!!!!!!
belum makan minum, shopping2, hotel lagi... haaaaaaaaaaa...
HELP! xde sponsor...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...