Para Pengikut :)

Saturday, January 24, 2009

Shrimp Paste di'experiment'kan

today i nak story psl lab (jeles tgk elijah cite psl lab dier). cm xtau plak korg sume nih.aku kan amek degree sal kimia nih.so ade potensi jadi cm si elijah la (dok teperap je kat dlm lab tuh). tp x mungkin la aku jadi sebijik c dier.yela,elijah tu dier nyer lab tahap dewa ke-tujuh puluh satu,aku baru A-level (hakhak).ni adelah test-test lab aku for pirst tyme in 2nd sem.huahua.



ni dier bahan pemeluapan

kalium pemangganate


al-chemist plg berjaya



tau x ape dlm conical plask tuh?

shrimp paste - belacan (bahasa old skool)

test-test lab tuh psl titration belacan (adoo??elijah??). tgk belacan pon aku geli tp makan belacan aku ske.x mcm elijah tuh,msk lab je,ntah pape test-test ntah.hadooiii.tp pape pon elijah, U'RE THE BEST LABBERS IN THE ENTIRE LAB IN MALAYSIA. tunjuk ajar ku sifooo.

2 Babel:

eleza737 said...

tau pon bebel..
hahaha aku MLT biase2 je..

shaofie said...

hahah..lijah!
tp kirenyer ko la inspirasiku..
sbb ko je lab assistant yg aku knl.
erk!
merapu lakk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...