Para Pengikut :)

Saturday, August 6, 2011

Pengumuman Sempena Ramadhan!


Alhamdulillah. Dah 3 Ramadhan 1432H. Esok masuk hari ke-empat kita berpuasa. Kejap je masa berlalu. Bersyukur sebab masih diberikan kudrat dan iradatnya. Ok. Aku nak share sikit dengan korang.


Nak kulit flawless macam Bintang Korea?
Nak kulit cerah macam diorang tak?
Macam bawah ni..




Macam depa ni semua, nak tak?
Putih, Gebu dan Flawless.



Korang juga mampu memilikinya.
Produk Kecantikan TAB keluaran Korea.
Dah terbukti di Malaysia.
Tak Percaya? Tengok Testimonial ni;

Dari kusam jadi cerah.

Dari berminyak jadi cerah dan kurang berminyak.

Dari berjerawat sehinggalah putih, licin dan cantik.



Nak tahu dorang guna apa?
Ketiga-tiga ini dorang aplikasikan dan memiliki kecantikan yang dorang mahukan.


Dan sekarang TAB ada promosi raya.

Dapatkan salah satu set sekarang!!

Call : 0129041391 untuk pertanyaan/tempahan

atau

Emailkan tempahan ke shaofiebiz@yahoo.com


Maklumat lanjut di Beautiful Shoppe.



Suka entry ini, Jom like ;)

20 Babel:

Popoi said...

slamat berpuasa!!

Abe Goreng said...

bagus tp mahal la.kne kumpul duit dlu.:D

Nafsu Remaja vs PArt Time!

Abe Goreng said...

bagus tp mahal la.kne kumpul duit dlu.:D

Nafsu Remaja vs PArt Time!

Shaofie said...

@Popoi
selamat berpuasa juga!!

Shaofie said...

@Abe Goreng

takpe..boleh je kumpul dari sekarang. tp promosi tamat smpi 20 je. kalau ada apa-apa nanti, call nombor tertera..

Lilynn Sazlin said...

perrhhh terbaikkk!

hehee. tp mahal sgt lah. :P

Shaofie said...

@Lilynn Sazlin

mahal tapi berbaloi. average range je tuh. takpe, anything, just call me later if u interested!

Izati-GrownWoman said...

waaaa! bestnyaaa :) tapi harga dia lgi best! Heeee~

Shaofie said...

@Izati-GrownWoman

harga memang sikit mahal. tp berbaloi dgn apa yg kita usahakan. anything just call me.

Hanif Idrus Blog said...

issk....dahsyat nyer..
nak tanya bini OK tak..

Shaofie said...

Hanif Idrus : Ok, if jadi, call me ok! promosi nih..

Nur syuhada asyiqin said...

alahai.mahalnyeeee.....
tak mampu.isk3 ^_^

sbb sekarang ape yg sy gune da ok. :)

Abe Goreng said...

Baik Bos.:D

UPDATE: Hah! Memang betul la tu!!!

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Waah..adik akak dah jadik business man skrng..what a great improvement..!:)

Good..satu perubahan yg baik dalam hidup..nnt akak balik mesia akak try plak ye..menarik..:)

Slmt berpuasa ye shaofie..

L said...

jom berfikir sejenak..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

Faiz Tapit said...

woi, kasi aku satu free

Faiz Tapit said...

woi, kasi aku satu free

mohammad iqbar iberahim said...
This comment has been removed by the author.
mohammad iqbar iberahim said...

Meh nak belikan :)

mohammad iqbar iberahim said...

Meh nak belikan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...