Para Pengikut :)

Monday, January 4, 2010

Maafkan aku,bila hasrat ku keliru.

Aku nak balas jasa baik orang tuh yang dah banyak cerita yang bukan-bukan.*

" fine,kaw kata aku dah lama tak tegur kaw kan,"
"sekarang biar aku tegur melalui blog dan aku nak selesaikan
sekarang jugak."


buat kaw (memang nama sebenar),
" aku dah memang maafkan kaw, aku tak pernah nak bermusuh
walau apapun.fine,memang aku tak boleh lupakan semua kisah yang
pernah 'kita' lalui selama dari sekolah menengah lagi (aku dah kasik hint).
tapi berapa kali aku dah cakap,aku memang nak dengar dari mulut kaw
sendiri,MULUT KAW.sampai bila kaw nak jaga hati aku?
sampai kaw dah kawen senyap-senyap and taw-taw je, kaw dah beranak?
macam tuh? "

" be matured la sket,hidup memang sekali ni je,kalau nak kawan,
buat cara kawan,aku tak maw sebab nila setitik rosak susu sebelanga."

kata-kata akhir;

" i memang dah maafkan you.i just want tyme to cure it all.
i hope u bahagia dengan dia,selamat dunia akhirat. if anything
u are free to message me"



kali ini aku serius,
tak pernah main-main.

1 Babel:

kATUn said...

'tak main-main' la.

bukan 'tak pernah main-main'.

;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...