Para Pengikut :)

Sunday, March 20, 2011

Blog Review Privasi 13.


Sambung review blog.
Untuk pengetahuan semua, semua yang aku review ini
merupakan peserta dalam segmen aku dulu.
So, here's the review.


#1
Apa yang Miss Yaty cakap tentang Blog dia?


Apa lagi?


#2

Kenapa bila rajin menulis?


Sharing is caring.
Jom terjah Blog Mama Mirza.


#3

apa maksud tersirat blognya?


Jom serbu Blog I.Y.O.U


#4

Apa yang dia nak cakap tentang blognya?


Apa lagi?
Jom jalan-jalan dekat Blog The Colorful of Life.


#5

Otak menaip, Jari berfikir. Pergh!
Apa katanya?


Jom tengok cutenya blog ni di


#6

Aha, dia dah mai.
Apa dia?


Tu dia..


#7

Apa yang menarik di blog ini?


Apa tunggu lagi?


#8

Aku pun suka cokelat.
Apa kata dia?


Wow, korea news pun ada.





Kalau anda suka, boleh ke blog mereka semua.
Lawat semua pun lagi bagus.
Tambahkan kenalan, tambahkan blogwalking.

3 Babel:

mieyn said...

wah....blog mieyn dah direview..thenx

Kembang Perawan 3288 said...

kalau aku nak berubah..cmne ea..

CikNiza said...

uiiiiii...blog sy tersenarai...hehehe...sukeeee..sukeeeee..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...