Para Pengikut :)

Saturday, December 5, 2009

two weeks left

"china sangat sejuk ketika ini"

still mencuba mencari idea.tak tahu nak buat apa ni.rancangan the biggest loser homie aku sepertinya tidak berjaya je.pelbagai dugaan la.makan mesti nak banyak je.determination tu ade,tapi usaha macam dah takde la.ok,rambut aku pulak dah potong stail aku la.aku dah rimas dengan rambut yang kusut tuh.aku cuba nak mulakan sesuatu yang baru dan hidup jauh jauh dan jauh.so, no more stret hair dah.tapi nak stret kan badan pulak.arghh,dah macam orang mengandung dah.tinggal two weeks left before get in 4th sem.dah try minum banyak air,tapi suara je jadi merdu tapi perut still cam tu jugak,osmosis ade la.haha.baek aku kurus sekarang later leh makan banyak2 with no worries.haha.bad intention tol.ok,nak melalut jap. cite nenek kebaya is almost over.this monday will be the last episode of intan sari.hahaha (gelak setan).apalah nak jadi nanti.kelakar pon ade,ntah mana nenek kebayan,mana satu nek putih pon aku tak tau.hopefully ade sekuel sbb memang ending dier nanti takde kesudahan.dahlah.malas mengarut.


readers;
kurus lagi sopi,KURUSS!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...