Para Pengikut :)

Wednesday, December 2, 2009

lebih kurus daripada biasa ;)

hari ke-3 dalam sesi pengurusan.

berteraskan rancangan realiti,the biggest loser asia,aku memperkenalkan rancangan realiti aku sendiri iaitu the biggest loser homie,,disebabkan berat badan aku tidak mencapai tahap boleh memasuki rancangan realiti tersebut.semalam tgk first episode TBLA,determination aku menjadi begitu tinggi untuk menguruskan badan.tak perlu cerita kot berat badan sebenar aku kat sini, bukan malu tapi tak mahu takabbur.hari-hari aku kini menjadi susah kerana terpaksa mengikut jadual diet.tapi tak pasti leh kurus ke tidak.hehe.mahu kurus seperti dalam gambar metrik aku dahulu.

readers ;
aku tiada tips nak kurus,pasta boleh buat orang kurus tak?

2 Babel:

tengku_fir21 said...

huhuh..
usaha tangga kejayaan

Arina Hasikin said...

sopie.. skipping byk2 cpt jer kurus.. huhuh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...