Para Pengikut :)

Tuesday, March 24, 2009

to you-know-who-you-r

Aku takdelah hebat sangat.hanya manusia biase je.Ko kena igt yang ko ngan aku same je.takde beza sbb ko ciptaan tuhan jugak.jagelah sket mulot ko.Sebabkan ko,aku tgh byk masalah ni tau x.kalau nak cakap,cakap baek2.tak yah nak carut-carut,libatkan nenek aku sume.ko pikirlah sket yang ko tu dah la skema,ayat nak full sentence cam c***p je.haa.aku da stat hangen la nih. So,kepada anda-tahu-sapa-anda,aku tak perlukan maaf dari ko,aku cume nak,ko leh sedar diri ko sket. Aku mmg xkesa sgt,tp kalau ko da melebih,mmg aku naik minyak.Tolonglah sedar sket sbb dunia ni sume da akhir zaman.bawak betaubat.sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...