Para Pengikut :)

Monday, March 9, 2009

The Gardener's Doter.

entry di atas ditujukan khas buat Datuk Panglima Garang Sangat Yang Diperkotak-katikkan Intan Payung Seri Mahligai Bukit Gantengg Hajah Toh Puan Sri Nur Eleza bt Datu Zaaba.dier suke-suki one in a million je mengata aku tukang kebun belakang uma.haishh.(sabar sopi sabar). naseb baek aku buat tagged ni mase taim maulud nabi.(istighfar sopi istighfar).haha. Meh la aku jawap tagged ko yer datok panglima.



1. Anda rasa anda hot?
Harus lah.Aku kan comel,jambu kot. (lagi jujur dari cik lijah)


2. Upload gambar kegemaran anda.





3. Kenapa anda suka gambar ini?
gamba ni lah yang menunjukkan aku hot. (eiiuu,perasan giler sopi ni).ade aku kesah?? bak kate orang mengancam la.





4. Bila kali terakhir makan pizza?
kat uma antie dalam bulan lepas-lepas kot.tak ingat.boikot lagik.


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu hebat - tangga.

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
bekpest td.igt nak g sg wang, xjadik pulak.

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
ntahla,begantung kepada individu tersebut.wahh!!

8. Tag lagi 6 orang :
+ Riana (aku tlg tagged kan bagi pihak datuk panglima eleza)
+ Kak Ann (harus okay,kakakku)
+ Paan (first taim siot ditagged)
+ Cik MinWin (skali dua org aku tagged nih)
+ Atok (da lame x tagged atok,sile2)
+ Incik Haori (bday boy katenyerr)


*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…
9. Sapa No 1 pd anda?
sapa erk?teman tapi gaduh je.abg lan ku!.
10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
haha.ade2.tp perlu ke bgtau.mampos la aku kena sula nt.
11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
seorang yang baek dan photography great editor.puji tu.
12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
mereka sgt lah periang bagaikan kanak-kanak yg kelaparan.huakakakka!!
13. Siapakah orang nombor 2?
kakak yang sgtlah comel,baek sgt2,caring,ske muah2 dan sehat tubuh badan.haha.
14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
Tlg syg nyawa anda,sebelum melayang.ampunn haori...hehe!!

2 Babel:

eleza737 said...

gile panjang name aku..
xmuat nak tulis dalam IC.. hakhakahk

shaofie said...

tu namenyer cara membalas dendam.
setelah ko mengata aku tukang kebun belakang umah.
inilah yg ko dptt..
huakakakaka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...