Para Pengikut :)

Tuesday, September 6, 2011

Bila Lagi Nak Beraya?


Salam 6 Syawal. Fuh, sekejap je kita dah beraya. Time waste macam tu je. Rindu Ramadhan. Since we're still in mood of Raya, aku pun nak update juga. Raya tahun ini macam biasa, tapi satu family all together. Beraya di KL sangat Meriah ok!. Juadah beraya macam biasa juga, ada rendang, ketupat, kuah kacang, rendang paru dan lain-lain and special menu is Air Bandung Soda! Ok, biar gamba berbicara. Haha.






Dimanakah saya?


Tak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Sekiranya aku ada tersalah kata, terkutuk korang ke, termengumpat ke, atau buat korang semua terkecil hati ke, 10 jari disusun memohon maaf. Kepada semua followers, silent reader, mahupun kepada blog-blog perantauan, walaupun jauh dimata, tetapi dekat dihati. Maaf Zahir Batin. Jemputlah datang rumah.

6 Babel:

aJa said...

1st pic 2 cantik..
pinkkk !

Shaofie said...

tq aja. jambuuu!!! hehe. Selamat Hari Raya!

hOtspUrz said...

alooo comey!!! the whole family warna pink!!!. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!

Shaofie said...

Selamat Hari Raya juga abg shidi!!!

fathiahRAIHANA said...

wahhhh susahnya nk tgok laki paki pink heeee
dgn muka bahagia plak tuu ^^
selamat hari raya.

GincoMerahJambu said...

comell nye semua pink!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...