Para Pengikut :)

Tuesday, September 20, 2011

Buat Perempuan Hijab.


Assalamualaikum. First of all, aku nak tegaskan disini bahawa ini adalah pengumuman buat wanita/perempuan yang suka membuat style-style hijab yang up-to-date. Ini merupakan peraduan untuk anda. Peraduan SpreadTheGreenNot Hijab : Make Your Own Style. Contest yang sangat simple dan tidak memerlukan wang ringgit tetapi ganjarannya adalah lumayan.


Berikut merupakan Hadiah yang lumayan.



Baca dengan teliti syarat dibawah ini.


Mudah kan?
Layari [Sini]


Ajak kawan-kawan.
teman seperjuangan.
Rakan taulan.
Sepupu sepapat.
Sekaum sekerabat.




Dan kenyataannya adalah aku masih lelaki yang menolong kawan-kawan yang punya erti budi. Mereka juga berbakti, dengan cara tersendiri. Tiada hasad tiada dengki. Masuk dengan rela hati, mana tahu andalah pemenang yang dicari? Selamat mencuba. Please spread the words.

Boleh juga bertanya :)

14 Babel:

Hidayati said...

Wah seronok ni. Tapi akak ni baru je belajar pakai tudung. Tak reti lagi nak stail sana nak stail sini. Mungkin pada mereka yang dah expert kot.

Shaofie said...

leh je kak. Cuba make new style yang akak rasa comfortable. Mungkin boleh jadi pemenangnya. tak cuba tak tahu. hehe. Hope to see akak ini this competition.

Aisumi Chan Kawa'i said...

nk copy entry nih ehh?? :) tQ www.aisumi-style.blogspot.com

Shaofie said...

boleh. silakan.

Ku Azhar said...

nk join!! eh2 :p hehehe

Shaofie said...

azhar : boleh. pakai selimut. lilit2. hahaha.

SoLy SoLicious said...

ko tanak masuk ke sopi?? hehee

Shaofie said...

aku masuk nak watpe? adoi. guna selimut je aku lilit kang.

Saiazuan said...

hmm sure rmi yg brminat ;)

Munna said...

rasanya kat syarat penyertaan tu patut tmbh "yg penting menutupi dada"

=)

yad'z said...

hurmm.. mula lah nanti ade fesyen tudung yang bukan2..

QUEENPINK said...

ok juga contest ini...

QUEENPINK said...

ok juga contest ini...

Shaofie said...

Jemputlah join semua! Hadiah menarik menanti anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...