Para Pengikut :)

Monday, July 4, 2011

Baru Sekarang Aku Faham.


Apa yang aku faham? Haha. Aku mulai faham apa maksud tersirat dalam lagu Sedetik Lebih nyanyian Anuar Zain. Dah berdetik lamanya keluar lagu ni, baru sekarang aku faham kan? Takpe, nak tau ape fahaman aku? Jom scroll.

Aku tepek skali dengan musicnya. Tekan dulu baru scroll.




Sweetnya percintaan mereka.




Suka entry ni? Jom like ;)

12 Babel:

Cik Ila said...

sweet!!! Like..like! hehehe

Nurul Amira said...

heeee comeyyy !

Nurul Amira said...

heeee comeyyy !

Kembang Perawan 3288 said...

kalo dia wat VC cm ni sweet2 baru ak paham.huhu.. ape r anuar zain ni

LeMon T said...

la...ultraman nk komen la ni...pakar mentafsir lgu btul..

suha said...

alololo comelnya (^_^)

ghab van hal said...

ok.itu sweet!!

.fariza. said...

adik lelaki kita umur 11 tahun pun suka lagu tu.
asyik ulang dengar je. -.-

yad'z said...

its seems like more on ketuhanan i think.. bcoz there is part where he said " biarlah hilang semua yang dimiliki didunia asal ada kamu" and " ku bersyukur adanya kamu" .... hehehe.. juz my own opinion.. =)

AesyaZealous said...

suke lagu ni..sweet sgt lagi2 kalau utk yg dah berkahwim..

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Sedeii..krn 'kamu' itu kini jauh..

Tapi lagu ini sungguh best..!

Thanks dik..:)

Cik NurulZaty said...

comelnyaa entry ni..hehe


:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...