Para Pengikut :)

Monday, February 9, 2009

Majlis Amal yang Hoyeah Dua.

semalam bertempat di pangsun,ulu langat, majlis riadah sambil beramal telah diadakan anjuran DaVom(the voices of mila) dan menjemput beberapa FC lain.antara yang memberikan sokongan ialah shawalFC,shanoFC,Tasha AF Prelude FC,Toi FC(ye ye are jer!),SaidaFC (ok la tuh!),RIZangels (ape ke hei nyer yoeb!) dan yang paling havoc skali of cos STACYFRENZ(alamak,terlebih suda!).memang meriah sgt sbb ade gameshow mcm bola beracun,dadu (sumeting u can du with dadu la).pastu ade diddy AF4,nurfatimah dan mila AF5.majlis habis kol 4.besh giler arghhh.kire majlis mendapat kutipan sgt banyak dan dijalankan dengan jayanya.so kite enjoy pic!



azizi hoyeah.hoyeah!




diddy and nurfatimah.




diddy and nurfatimah standing between me.
diddy >> hoyeah2. (opps)


nurt yang sibuk berlari anak mengejar anak ayam itoo.





mila yang akhirnya didenda. (dtg lewat beb)




kak abby yang photogenik (katanyerr..)



kak ann (thanx sbb amek kat uma)
nak siyum2.
more pic :
notakakimuluthidung : sgt letih balik smlm tp sgt seronok wat riadah smbil amal nih.

4 Babel:

eleza737 said...

tengkiuuuuuuu so much sopi sebab datang, hoyee hoyee and sanggup tunggu sampai sessi kemas2 and tulun kemas!

muax

shaofie said...

no hal la.
kak lejah ku.
nnt klu senang2 ajak la aku.
klu aku free leh la tumpang ko skali lagi.

muax dua kali.

i'm NuRt said...

aku dah add link blog ko..

huhu..

thanks sbb sudi join event ktorg

nxt time join lg ek,jgn serik

*wink*

shaofie said...

haha.
xpena serik pon.
aku suke sgt join korg.
esp yg gaza.
:)

'HIDUP NURTTT'
hoyeahhhh..hoyeahhhh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...