Para Pengikut :)

Thursday, May 24, 2012

Shopping Beg Secara Atas Talian!



Ramai perempuan yang suka shopping online kan? Aku sebenarnya ada buka online shop untuk beg sahaja. Tak kiralah handbag ke, sling bag for men ke, backpack ke, ataupun purse. Semuanya tersedia dijual dan sedia menerima pelanggan. 

 Untuk Album BackPack klik Sini

Sling Bag For Men klik Sini




Segala pertanyaan, boleh la Inbox saya di FB, atau email shaofie_89@yahoo.com. Nak tanya di twitter pun boleh, cari @shaofie. Korang belek-belek album dekat FB aku tu dulu, then kalau ada kemusykilan ke, nak tanya postage ke (semua barang diatas tidak dikira sekali dengan postage - berasingan harga), nak tanya bila boleh sampai rumah ke, ade stock lagi ke tak, boleh la bertanya ke alamat yang diutarakan. Tak salah bertanya sebelum membuat order. Harga sangat berpatutan. Jom ber-shopping!!! Spread the words!

8 Babel:

Hanis MY said...

bagusnya dah ber-biz skrg ni... all de best!

Shaofie said...

Kak Haniiss!!! Kumpul duit nak p jepun nak tgk akachan!!! :)

Nurulee said...

Semua cantik. Teringin nak satu. Hihi =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

iKhRam said...

byknyer beg..

cikwahidaidris said...

nak freee ! hihi

Aisumi Chan Kawa'i said...

wowww! ^_^ nk terjah nnT!

monster_buncit said...

OMG! Bags! arghhh! pokai laa macam ni... :P

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...