Para Pengikut :)

Friday, January 30, 2009

between have fun-hope-happy birthday

arinih tersangat lah penat pegi membeli printer!beli kat mne lg,borong kat loyat la.disebabkan demam hoyeh2(gong xi fa cai) xabes lg,byk la kedai komputer x bukak.tp bgs gak sbb mengurangkan kesesakan lalu lintas yg mampat sendat dan padat!so,bg haku,tgk duakali round pastu tros grab.aku mmg xske lame2 tercongok(bak kate wiwin).so,everything happen so fast. aku gerak ngan best fren haku,syukri-san(yang mau entry ini dibikin la).so, otw nak smpi tuh,pelbagai la ceritera dier.yang aku x tahan cite psl MAK ELLY(erk!nan adoo tulang katenyerr..).mmg muka padang golf(hakhak).syuk klu ckp gne bahasa parsi kurun nenek moyang zaman mahatma gandhi tuh.naek seramm beta(adoo??).cam biase,layan je pic dier yang nan adoo?? (katenyerr).




( have fun )


koleksi gambar peribadi mahatma.(murka beta)

( hope )

kat sini nak amek kesempatan sket.harapan ku agar nenek kesayangan dapat sembuh dr demam yang da lame tu.hopefully,nenek dapat together ngn ktorg balik and leh ceria and I JUST WANT U TO HOLD ME CLOSELY back.get well soon;granny!

( happy birthday )

at the same time,nak wish gak kat DARLINA BT BAKRI (jiranku,schoolmate ku,sekepala ku). semoga panjang umor;mura rejeki;belajar elok2;couple cepat and kawen dulu dr aku;erk! nnt ble2 kite hoyehh2 erk.walaupon jauh di mata,kau dekat ngn uma aku.larikk!!

0 Babel:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...